Beauty by Agnes
Signature Facials
Innova Signature Facials

Forskellige personers hud er vidt forskellige og har vidt forskellige problemer, som både afhænger af ting som genetiske faktorer, hvad din hud udsættes for i dagligdagen og hormonelle niveauer. Det er derfor naivt og useriøst at tro, at den samme behandling kan være perfekt for, - eller blot gavnlig for, - alle personer.  

At der er mange behandlinger at vælge imellem betyder naturligvis ikke, at jeg regner med at du selv uden vidre kan vælge den præcist rette behandling for dig. Det er jo netop det jeg er her for at hjælpe dig med. Det vigtigste er at få booket en tid, - så skal vi nok sammen få kigget på din hud når du kommer, og få fastlagt det helt rette forløb for netop dig.


Ansigtsbehandlinger der giver dig det absolut bedste af professionel individuel pleje af dit ansigt og afslappende nydelse.

SHOPPETID

Hvis du ønsker rådgivning indenfor mine produkter, eller ro og mag til vælge dem der netop passer dig bedst, er du velkommen til at reservere 15 min shoppetid i online booking.

Innova Signature Face Body & Soul
ca. 90 min

Denne behandling er den ultimative forkælelse af dit ansigt og krop.

Behandlingen er sammensat af de bedste elementer til ansigtet, og samtidig opnår du følelsen af at blive plejet fra top til tå og er til dig, der ønsker noget helt ekstraordinært.

Behandlingen indledes med min lille intro ritutal med fokus på afslapning. 

Kroppen tørbørstes for at fjerne tør og træt hud. Det sætter gang i blodgennemstrømningen og ilter derved cellerne. Huden opnår på denne måde en frisk glød.

Nakke og skulder afspændes med en skøn massage i opvarmet olie.

Ansigtet afrenses ved hjælp af blide massageteknikker og peeles med herbal polish og frugtsyre tilpasset hudens behov. Denne peeling fjerner den døde hud i overfladen, forfiner porerne, opstrammer og udglatter huden.

Herefter bliver huden iltet med Facial Cupping og Jaderuller, som stimulerer blodgennemstrømningen og giver huden fornyet energi og glød. 

Huden gennemgås og får en grundig dybderens så eventuelle urenheder og tilstopninger fjernes.

Undervejs vil de skønne naturlige dufte føre dig ind i en tilstand af afslappelse og velvære.

Huden får en beroligende og fugtgivende C Vitamin maske. Mens masken virker, masseres hænder og fødder i en plejende creme.

Afslutningsvis påføres passende serum, øjencreme og dagcreme, og din hud vil føles som født på ny.

Den ultimative luksusbehandling, hvor der både er fokus på resultater og forkælelse! 

Kr. 1150
INNOVA SIGNATURE LUKSUS 
ca. 2 timer

Giv efter for den ultimative ansigtsbehandling! Trin for trin skræddersyet luksus ansigtsbehandling. Med Signaturbehandlinger får du en eksklusiv oplevelse, som du ikke finder andre steder. Perfekt, hvis du har brug for noget særligt. 

Rens, frugtsyre behandling, damp, dybderens, ansigtsmassage, 2x maske, håndmassage, varmt kompres, øjne/læbe creme, retning og farvning af bryn, vitamin C boost, serum og dagcreme tilegnet din hudtype.

DEEP CLEAN SIGNATURE 
ca. 90 min

Behandlingen til dig der måske har fået urenheder i form af Komedoner (sorte prikker), bumser, eller milier (talgknopper). Jeg gennemgår systematisk hele dit ansigt og fjerner komedoner (hudorme) og urenheder. Huden afrenses, peeles og stor intensiv dybderenses manuelt og afsluttes med højfrekvens desinfektion, massage, maske og dagcreme efter din hudtype.

INNOVA SMALL SIGNATURE
ca. 60 min

Den perfekte behandling er til dig som har behov for at gøre noget ekstra for din hud. Rens, peeling, dybderens, ansigtsmassage, maske, øjne/læbe creme, serum og dagcreme.

Kr. 540
Kr. 620
Kr. 940
INNOVA QUICK BOOST 
ca. 35 min

QUICK BOOST er til dig som ikke har så meget tid, men ønsker en super forkælende stund. Behandlingen starter med afrensning af huden, peeling, toner, maske, ansigtsmassage og dagcreme tilegnet din hudtype.

Kr. 370
ADD ON 
INNOVA TEEN FACIAL
ca. 70 min

Retning af bryn i forb. med facial_______Kr.110

Retn. + farv. af bryn i forb. med facial__Kr.135

Farvning af vipper i forb. med facial_____Kr.80 

Farv. af vipper og bryn inkl. retning i forb.

med facial_______________________________Kr.180

Neck behandling _________________________Kr. 329

Skræddersyet ansigtsbehandling til ung hud. Der indgår bla. rens, peeling, damp, manuel dybderens, maske og dagcreme.

Kr. 450 

ADRESSE

Grønnevej 85 

2830 Virum

BEAUTY by ELIZABETH

Torsdag: 9-19

Fredag: 9-18

Hver 1st Lørdag: 10-16

Tlf: 9177 9446

info@beautybyelizabeth.dk

BEAUTY by AGNES

Tlf: 30590630

innovahudplejeklinik@gmail.com

Åbent efter aftale indenfor 

følgende tidsrum:

Tirsdag: 9-16

Onsdag: 9-18

Torsdag: 12-19:30

Fredag: 9-18

Lørdag: 10-14

Søndag - Mandag:

Lukket 

  AFBUDSPOLITIK

  • Husk at melde afbud.

  • Du kan afmelde din tid online op til 12 timer før behandlingsstart.

  • Afbud på selve dagen: 50% betaling.

  • Udeblivelse: 100% betaling.

  • BEMÆRK: Afbud skal ske ved opkald eller sms  på 30590630 hos Agnes eller 91779446 hos Elizabeth, alle afbud på email, Facebook, Instagram osv er ikke gældende. 

Proudly created by waidigital.com