Beauty by Elizabeth

Ansigt

Quick ansigstbehandling 

For alle hudtyper og alle, der ikke har meget tid, men huden har brug for, at blive opfrisk og rense. Vi fjerner død hudceller og revitaliser huden med specielt tilpasset maske.

Procedure : afrensning, toning, peeling, specielt tilpasset maske, afslutning med creme.

Tid: 30 minutter, pris: 320

Luksus ansigstbehandling 

Opfriskende behandling for alle hudtyper, især træt og grå og dem, som har behov for at blive regenereret og opfrisket, eller træner til at få fornyelse og rensning af miljøurenheder og stress effekter.

Procedure: afrensning, toning, pålægning af mandelsyre, neutraliseringsmiddel, hudslibning/ diamantslibning eller kavitation, pålægning af specielt tilpasse serum, algue maske, afslutning med creme.

Behandlingstid 90 minutter, pris 650 kr

Frugtsyrebehandling 

En behandling, som hurtigt og sikkert genopfrisker hudens overflade, dybderenser huden og reducerer fine linier og rynker samt at tilfører nærende ingredienser, der penetrerer ned gennem hudens overflade, den virker også godt mod akne og hyperpigmentering, huden udglattes og blødgøres, og cellefornyelsen fremmes efter behandling. Vi anbefaler 6 – 8 behandlinger, med et mellemrum på en uge.

Procedure: grundig afrensning, pålægning af frugtsyre, banaliseringsanodning/neutralisering, afslapende maske med panthelon og afslutning med solcreme 

Behandlingstid 45 min, pris 420kr

Fugtgivende behandling

 Afslapende behandling for tør huden eller efter warm sommertid, hvor er der et store behove til at give fugt og slap huden af.

Procedure: afrensning, toning, peel mask, afslappende ansigtmassage, serum med hialuron, fugtgivendemaske, afslutning med creme

Tid: 60 min., Pris: 420 kr.

Basic ansigstbehandling 

For alle hudtyper, opfriskende og afslappende behandling, efter hudanalyse, vælger vi de bedste fugtgivende, beroligende eller rensende produkter.  Procedure: afrensning, toning, exfoliering med thermo peeling, kavitation peeling/ skin skrubber, special tilpasset serum og creme maske, afslutning med creme.

Tid: 60 minutter, pris: 520 kr.

Acne 

Er en god behandling til teenagere, god mod problemer med urenheder og bumser, Vi laver ikke mekanisk/almendelig dybderans, vi bruger kun maskinen og kosmetiske, stærke produkter, vi anbefaler som regulere behandlinger med et mellemrum på 2 uge, da vil medføre synligt resultater.

Procedure: afrensning, eksfoliering med hudslibning/diamantspeeling eller kavitation peeling, desinfektion af huden med en d’arsonval maskine,  specielt tilpasset serum med neutralisere algue maske, afslutning med creme.

Behandlingstid 90 minutter, pris 580 kr

Hudslibning/ diamantpeeling 

Dyb peeling, som hjælper med mange hudproblemer, især anbefales til: hud regenerering, grov hud, acne ar, hudorme, forstørrede porer, rynker, foto ældning og skader forårsaget af UV-stråler, fornyelse af dermis.

Procedure:  afrensning, toning, hudslibning/ diamantpeeling, ansigts maske, afslutning med creme.

Behandlingstid 60 min., Pris 550 kr.

ADD ON:
  • Retning af bryn med farve af bryn +  vipper  250 Kr.

  • Retning af bryn + farve af bryn ELLER vipper  225 Kr.

  • D'arsonval disinfection 80 Kr

  • Kavitation peeling/skin scrubbier 150 Kr.

ADRESSE

Grønnevej 85 

2830 Virum

BEAUTY by ELIZABETH

Tirs. til Ons: efter aftale

Torsdag: 9-19

Fredag: 9-18

Lørdag: 10-16

Tlf: 9177 9446

info@beautybyelizabeth.dk

BEAUTY by AGNES

Tlf: 30590630

innovahudplejeklinik@gmail.com

Åbent efter aftale indenfor 

følgende tidsrum:

Tirsdag: 9-16

Onsdag: 9-19

Torsdag: efter aftale

Fredag: 9-18

Lørdag: 10-14

Søndag - Mandag:

Lukket 

  AFBUDSPOLITIK

  • Husk at melde afbud.

  • Du kan afmelde din tid online op til 24 timer før behandlingsstart.

  • Afbud på selve dagen: 50% betaling.

  • Udeblivelse: 100% betaling.

  • BEMÆRK: Afbud skal ske ved opkald eller sms  på 30590630 hos Agnes eller 91779446 hos Elizabeth, alle afbud på email, Facebook, Instagram osv er ikke gældende. 

Proudly created by waidigital.com